skip to Main Content

Topbakker Sellink bij Esso

Al vijf generaties zorgt Topbakker Sellink uit Meddo voor het lekkerste brood en banket in de buurt. Tegenwoordig vooral voor cateraars, zorginstellingen en betere horecazaken, vroeger voor particulieren. Sinds 1876 kochten klanten het brood in de bakkerswinkel of van de bakker die met de broodkar rondging. Later verkochten regionale supermarkten het brood van Sellink. Met het wegvallen van Albert Heijn als verkooppunt zocht mede-eigenaar Erik Sellink naar andere mogelijkheden in Winterswijk. Zijn oog viel op Esso Winterswijk, waar hij er na overleg met teamleader Erna Jansen snel uit was. Erik: “Esso is veel meer dan een tankstation. Met de hypermoderne wasstraat, cadeau-artikelen en belegde broodjes van Délifrance heeft Esso veel in huis. Ons brood past daar prima bij. De ligging is centraal en maar een klein stukje verder dan de Albert Heijn. Of dichterbij, het is maar hoe je het bekijkt!”

Ambachtelijk en vers
Bij Esso zijn de meest favoriete broden uit het uitgebreide assortiment te koop, dagelijks kriekend vers geleverd van maandag tot en met zaterdag. Ook is de locatie aan de Stationsstraat 37 afhaalpunt voor brood- en banketbestellingen van Sellink. “Bestellingen kunnen eenvoudig online geplaatst worden via webshop.topbakkersellink.nl. Betalen gaat veilig via iDeal. Als u voor 16.00 uur bestelt, ligt het brood morgen al bij de Esso”, legt Erik uit.

Smakelijk
Erna is erg blij met de toevoeging van het brood aan het assortiment. “Ik verwacht dat we daardoor nog meer klanten over de vloer krijgen. Thuis eten wij zelf al brood van Topbakker Sellink, dus ik weet wat we verkopen. Je merkt echt wel het verschil tussen supermarktbrood en het verse van de echte bakker. Gelukkig niet in de prijs! Naast onze normale brandstof hebben we nu nog meer “brandstof” in huis!”

Bezorgbakker
Een andere keuze bij online bestellen is het thuis laten bezorgen van brood en banket. Erik: “Handig voor mensen met weinig tijd of bij slecht weer. Onze bezorgbakker Wim Karel rijdt van maandag tot en met zaterdag elke dag een andere route. Bestellingen zijn mogelijk vanaf € 5,- en het bezorgen is zelfs gratis op dinsdag en vrijdag. Sommige van onze tradities gaan dus met de tijd mee!”