Kriekend
vers brood
aan huis
bezorgd

Bestellen bedrijven Bestellen klanten

Top Bakker Sellink bij Esso

Dagelijks vers brood!

Lees meer

Kriekend vers ambachtelijk brood uit Meddo

Veertig soorten brood worden er in onze bakkerij gebakken. Van wit, (licht)bruin en volkoren tot meergranen. Met zonnebloem- of pompoenpitten, van zacht brood tot brood met een krokante korst. Maar altijd lekker, van het eerste tot het laatste kapje! Er zijn heel veel variaties mogelijk: soms stellen we zelf een nieuw brood samen, de andere keer bakken we een nieuw brood omdat de consument er om vraagt. Brood wordt gebakken van verschillende soorten granen zoals tarwe en maïs, gerst en rogge. In meergranenbrood verwerken we zaden, pitten of noten.

Assortimente: Wij gingen op vakantie...

Wij gingen op vakantie en eten nu..

Het stokbrood of toch liever de ciabatta, allemaal in ons assortiment. Net zoals het platte Turkse brood, het shoarmabroodje, de bagel, de focacccia en de hotdog.

Assortiment: Kleinbrood

Kleinbrood

In onze bakkerij bakken we ook witte bollen (circa 10.000 per week!), bruine en krentenbollen, mini-bollen en super grote sesambollen, vlechtbroodjes en soepbroodjes.

Bake-off producten

Bake-off producten

Voor de horeca, zorginstellingen en keukens binnen de toeristische sector zijn onze bake-off producten een uitkomst! De broodjes zijn zelf af te bakken en lang houdbaar.

Eco-lijn

Eco-lijn

Er zijn drie gecertificeerde Eco-bakkers waar wij met trots onze eco producten van betrekken. Dat betekent dan wij brood en broodjes bakken van zuiver biologische ingrediënten.

Lunchpakketten

Lunchpakketten

Voor onze opdrachtgevers verzorgen we lunches met belegde broodjes en sandwiches. De broodjes kunnen per stuk verpakt worden, in grotere hoeveelheden worden aangeleverd.

Seizoensproducten

Seizoensproducten

Met Pasen bakken wij Paasbroden, met Sinterklaas amandelstaven, en aan het einde van het jaar de kerststollen en oliebollen. Elke seizoen heeft haar eigen lekkernij.

Assortiment banket

Assortiment banket

Sellink bakt vlaaien maar ook zachte moorkoppen. Daarnaast is er het assortiment met zoute koekjes. De gevulde koek, donuts, saucijzenbroodjes en de muffin.

Van lunchroom tot zorginstelling

Van lunchroom tot zorginstelling

Wij leveren aan verschillende horecabedrijven, zorginstellingen, cateraars en lunchrooms. Het kan dus zomaar zijn dat de huisgemaakte taart van ons komt!